Outside Bets

Dina satsningar vid ett roulettbord kan delas in i två kategorier Inside Bets och Outside bets. Outside bets görs på större grupper av siffror och är mer anpassade till dig som nöjer dig med att vinna mindre summor i utbyte mot att vinna oftare. De är motsatsen till Inside Bets där vinsterna är större men sannolikheten att vinna är mindre.

När man spelar på nätet är det ofta viktigt för många att man just vinner ofta, för att man inte ska tröttna och gå vidare till en annan spelsida. Därför kör många spelsajter med just Outside bets, men självklart förekommer Inside bets också. Oftast brukar man inte nämna just dessa termer kring spelen, men det är ungefär så det brukar se ut. Vill du läsa mer om hur det funkar att spela roulette och andra spel på nätet så kan vi varmt rekommendera ett besök på casinopåinternet.nu.

De olika satsningarna är:

Röd eller svart
Detta är en enkel satsning där du satsar på vilken färg det vinnande numret kommer att ha. Du gör denna satsning genom att lägga dina marker på de röda eller svarta färgrutorna. Med denna satsning har du en 50/50 chans att vinna och utbetalningen är 1 mot 1 av din insats.

Jämt eller udda
Här satsar du på om siffran den vita kulan kommer att landa på kommer vara ett jämt eller udda nummer. Även här vinner du 1 mot 1 av in insats.

Låg insats
Denna satsning är även känd som 1 to 18 Bet". Du satsar här på att kulan kommer landa mellan siffrorna 1 till 18 på rouletthjulet. Det finns ett särskilt satsningsområde på med siffrorna 1-18 på roulettebordet för denna satsning. Utbetalningen är även här 1:1 på din insats.

Hög insats
Denna satsning kallas också "19-36 Bet" och är den andra halvan till låg insats där du satsar på att kulan kommer hamna någonstans i nummerföljden 19-36. För att göra denna satsning lägg din insats på rutan märkt "19-36". Även denna satsning betalar ut 1:1.

Dozen Bet
Här satsar på 12 nummer i nummerföljd. Det ger dig 3 olika satsningsalternativ inom 36 nummer. Det finns 3 speciella rutor där du kan placera din insats på roulettbordet. En vinst på denna satsning betalar ut 2:1.

Column Bet
Column Bet är den sista satsningen du kan göra inom Outside Bets. För att göra en Column Bet väljer du att satsa på en vertikal kolumn på roulettbordet. Du har alltid tre att välja mellan och du gör satsningen genom att lägga din satsning på det speciella satsningsområdet som finns under varje kolumn. Om du vinner din satsning vinner du 2:1 på din insats.