Inside bets

Satsningarna du kan göra i roulette kan delas upp i två grupper, Inside bets och Outside bets.

Inside bets erbjuder riktigt höga vinster men är sannolikheten att du vinner lägre då du endast satsar på ett fåtal nummer. Ett Inside Bet görs på antingen en enkel siffra eller en kombination på upp till 6 angränsande siffror. I den här artikeln kan du läsa om alla typer av satsningar som ingår i Inside bets och även hur du lägger dem och dess utbetalningar.

Olika satsningar
Roulette Straight Up Bet är satsningen du satsa på ett enda nummer. Om roulettkulan landar på ditt nummer har du vunnit 35 gånger din insats.

Split Bet kallas det när du satsar på två nummer genom att du placerar dina marker på skiljelinjen mellan två nummer. Det spelar ingen roll om du gör det vertikalt eller horisontellt på satsningsbordet. Om du vinner på en av dina två nummer blir vinster 17 gånger din insats.

Street Bet är när du satsar på 3 nummer samtidigt i en horisontell linje genom att lägga dina marker på den sista raden till höger eller vänster. Vid vinst får du här 8 gånger din insats.

Corner Bet är när du satsar på fyra nummer genom att lägga dina marker i där de fyra siffrorna möts. Denna satsning ger 8 gånger pengarna och har bättre odds än Street Bet.

Split Bet är en dubbel Street Bet och du spelar på två horisontella linjer. Du gör denna satsning genom att lägga dina marker där två dina två horisontella linjer möts. Om du vinner på ett av dina nummer vinner du 5 gånger din insats.

Europeisk roulette
I European roulette finns det även möjlighet till andra Inside Bet satsningar.
Du kan till exempel göra en triosatsning på siffrorna 0,1 och 2 eller 0,2 och 3. Om du vinner betalar denna satsning ut 3 gånger din insats.

Amerikansk roulette
I Amerikansk roulette finns det två andra satsningar.
Basket Bet är en satsning där du satsar på 0,1, och 2 eller 0, 00 och 2 eller 00,2 och 3.
Vid Top Line Bet satsar du på 0, 00, 1, 2 och 3 genom att placera marker i hörnet av 00 och 3 eller 0 och 1.

Att satsa på Tri, Basket eller Top Line rekommenderas dock aldrig när du spelar på roulette då de har de sämsta vinstoddsen av alla satsningar i spelet.