Fransk Roulette system

Fransk roulette har ett liknande system som det amerikanska, men det som skiljer dem åt är att den franska versionen har 37 fack med nummer som går från 0 till 36. Systemet säger att det finns plats för alla slags satsningar. Något som gör att fler väljer den franska framför den amerikanska rouletten. Det är enkelt att lära sig reglerna och på så vis även lätt att komma in i systemet för fransk roulette. Om du väljer att spela roulette online kan du också välja att göra det gratis, som i sin tur leder till att du lär dig enklare. Det franska systemet tillåter dig ha större chanser för vinst än vad det amerikanska systemet har, som har ett större procenttal till casinots fördel. Det handlar alltså om smarta system som gör att vem som helst egentligen kan bli vinnare.

Martingalesystemet

Redan under 1700-talet uppfanns ett mycket välgenomtänkt system för fransk roulette, kallat Martingale. Det blev väldigt populärt och kallas också för det progressiva systemet, samt ibland för dubbel upp. Systemet innebär att du som spelare ska fördubbla dina insatser varje gång som du förlorar. Detta ska du göra ända tills du vinner igen. I slutändan betyder det att vinsten kommer att betala tillbaka alla dina förluster, och på så vis har har fått tillbaka hela din första insats.

Dalembertsystemet

Ett annat känt system för fransk roulette som uppfanns just i Frankrike är Dalembert. Detta roulettesystem är väldigt lätt att förstå och det kommer ge hela din insats tillbaka i vinst. Det går ut på att du ska höja din insats med en speciell summa efter varje förlust och minska med precis samma efter varje vinst.

1-3-2-6-systemet

1-3-2-6-systemet går ut på att du vid varje omgång går med plus. Precis som systemet heter så satsar du enligt en formel på enheter. Du börjar alltså med att satsa 1 och om du lyckas vinna så låter du insatsen bestå, men adderar en enhet. Vid nästa omgång ska du istället ta bort 2 enheter och därpå ska du alltså satsa på 6 stycken, precis som formeln säger. Enkelt att följa och desto roligare om man vinner.

Enkel satsning med call bets

Systemet där du använder dig av speciella strategier fungerar ofta. En heter Call bets som gör att man kan tala om högt för Croupiern vilken satsning man vill göra. Det betyder att du slipper placera några marker på numren du önskar satsa på. Det är något som gör det franska systemet mycket enklare och effektivare, och du kan dessutom tack vare call bet göra en så kallad sen satsning.

Inte nog med det så var det en fransk matematiker som uppfann bordsspelet roulette, bara det bevisar att det är ett smart system med tanke bakom. Ett spel som är något mer än att bara vänta på att en liten kula ska stanna och bestämma ens öde. Det är det som är det roliga med spelet och som gör det till något eftertraktat bland personer som vill roa sig, tillsammans med en känsla av hjärngympa där du använder ditt huvud och inte bara händer för att placera marker vid rätt fack.